Saturday 1 March 2014

Hoe maak je een diploma in sportvoeding

Een sport voedingsdeskundige is een gespecialiseerde diëtist die zich richt op het optimaliseren van de voeding plannen voor sporters. Sport voedingsdeskundigen zou kunnen werken voor een sportteam of raadpleeg voor teams of individuele sporters . Het Bureau of Labor Statistics geen gegevens op sport voedingsdeskundige verzamelen specifiek , maar het verwacht jobs voor voedingsdeskundigen in het algemeen tot 9 procent te verhogen in 2018 , van ongeveer 60.000 banen tot ongeveer 65.000 . De mediaan jaarloon voor een voedingsdeskundige in 2008 was $ 50.590 , met de top 10 procent meer verdienen dan $ 73.410 en de onderste 10 procent minder verdienen dan $ 31.460 .

Toepassen op een programma. Bijna alle voedingsdeskundige posities , waaronder die voor sport voedingsdeskundigen , vereisen een graad bachelor in een veld in verband met voeding . U kunt een diploma in voedingsleer , voeding, sportgeneeskunde of sportvoeding te verdienen. Controleer om te zien welke universiteiten bieden graden. Commissie van de American Dietetic Association over de accreditatie voor Voedingsleer Onderwijs had 279 bachelors goedgekeurd vanaf 2008 .

Verdien een master's degree . De American Dietetic Association had 18 masteropleidingen goedgekeurd vanaf 2008 .

Controleer eisen van uw staat voor gelicentieerde diëtisten . Zesenveertig staten hebben wetten die diëtisten om een vorm van certificering in aanvulling op een diploma te behalen , 33 vereisen diëtisten het verkrijgen van vergunningen , 12 vereisen een wettelijke certificering , en een registratie vereist . Controleer de eisen voor de staat waar u wilt oefenen .

Overwegen het verdienen van een certificaat van de American Dietetic Association , waarbij een certificatie- referentie voor dieetproducten Registratie biedt via haar Commissie. De referentie is niet verplicht om te oefenen als een sport voedingsdeskundige , maar het verdienen van de certificering geeft u een officiële goedkeuring van de ADA . Omdat de ADA is een gerespecteerde vereniging van diëtisten , kunnen veel banen de certificering vereisen of overweeg je meer serieus als je het hebt . De vereniging biedt ook een specialist in Sport Diëtetiek certificering.

Werkervaring . Sportenvoedingsdeskundige banen vereisen een verscheidenheid aan vaardigheden en zijn niet entry-level banen . Werken in een ziekenhuis of kliniek is een belangrijke eerste stap naar een carrière gericht op sporters en andere actieve mensen . Als je je carrière te beginnen , proberen om zo veel ervaring op te doen als mogelijk, terwijl vrijwilligerswerk met sportprogramma's om uw kwalificaties te verbeteren voor sport voedingsdeskundige posities.

Related Post: Hoe je conditie te verbeteren met sportvoeding

No comments:

Post a Comment