Monday 7 April 2014

Hoe te goedkoop Versier je slaapkamer

Het verfraaien van uw huis kan een leuke tijd voor u en uw gezin. Echter, het kopen leveringen aan elke kamer te versieren kan duur geworden in een haast . Er zijn tal van manieren om uw huis te versieren , zonder verbreking van de bank . Uw slaapkamer is een ruimte die vrij gemakkelijk kunnen worden ingericht op een krap budget.

1. Koop een sprei die up is gemaakt van effen kleuren . Uiteraard staat het je gaat te willen dekens op uw bed te zetten . Dekens die effen kleuren zijn bijna altijd goedkoper dan de meer ingewikkelde met details en decoraties . U kunt deze vinden op een warenhuis als grote naam discounters.

2. Gebruik punaises en spijkers om items zoals foto's en affiches te hangen in je kamer . Deze zijn veel goedkoper dan frames . Indien correct geplaatst , kunt u zelfs een geïmproviseerde collage aan de muur maken met behulp van spijkers en nagels.

3. Plaats objecten uit je kindertijd in de hele kamer muurstickers raadplegen . Veel mensen hadden dieren , poppen en action figures gevuld tijdens het opgroeien . Brengen van deze dingen op de top van uw dressoir of op een tafel die naast je bed siert je kamer en zo goed als kunt u pronken met items uit je verleden.

4. Verf delen van uw muur in plaats van je hele muur . Bijvoorbeeld , kon u een woord of zinnen verf op je muren . Als je meer artistieke , zou je zelfs foto's zoals bloemen of zelfs een portret te schilderen . Dit bespaart u een hoop geld omdat je niet hoeft te genoeg lak aan al van de muren van uw slaapkamer te dekken kopen.

5. Gebruik goedkope stof om gordijnen te maken voor uw ramen . Deze stof is te vinden op dezelfde grote naam discounters als uw dekens . Zelfgemaakte gordijnen zijn ook heel makkelijk te maken . Probeer de kleur van uw stof past bij de kleur van uw sprei om een kleurenschema voor uw slaapkamer .

6. Plaats foto's in de ruimte om uw slaapkamer versieren . Bijvoorbeeld , je kon tape foto's op de zijkant van uw dressoir of rond de omtrek van een spiegel in je slaapkamer . Dit is een unieke manier om een ​​ander soort decoratief behang te creëren in uw slaapkamer.

Related Post: Hoe maak je een Eetkamer Versier

No comments:

Post a Comment